Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepyszna i jakże popularna sałatka. Jej przygotowanie zajmuje zaledwie chwilę, a rozkosze smakowe trwają bardzo długo.
150 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
300 | Gramów | ||
200 | Gramów |
pierś kurczaka
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
40 | Gramów |
Musztarda Dijon
|
|
1 | Sztuka |
Sałata rzymska
|
|
10 | Sztuk | ||
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
6 | Sztuk |
Fileciki anchois
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
1 | Sztuka |
Sos worcester
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |