0

Składniki

6 Plastrów
Łosoś wędzony
1.5 Szklanki
Rukola
0.5 Sztuki
Grejpfrut
8 Sztuk
orzechy pekan
2 Łyżki
Syrop jagodowy Łowicz
2 Łyżki
oliwa z oliwek
2 Łyżeczki
sok z cytryny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rukolę, łososia, plastry grejpfruta oraz orzechy pekan umieścić w miseczkach i lekko przemieszać, a następnie polać winegretem jagodowym powstałym z wymieszania syropu prozdrowotnego Jagoda Łowicz z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny.

Opis

Prosta, zdrowa i pożywna sałatka z łososiem, grejpfrutem i orzechami pekan w sosie jagodowym. Spróbuj!

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!