Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka z komosą ryżową, fetą i warzywami to idealna propozycja na letnie dni, gdy mamy ochotę na coś lekkiego, zdrowego i orzeźwiającego. Komosa ryżowa, znana również jako quinoa, stanowi doskonałe źródło białka roślinnego oraz błonnika, co czyni ją idealnym składnikiem dla osób dbających o zdrową dietę. Sałatkę możesz serwować jako samodzielne danie lub jako dodatek do grillowanych mięs czy ryb. Doskonale sprawdzi się również jako lekki obiad, lunch do pracy lub kolacja w ciepłe letnie wieczory. Smacznego!
2 | Sztuki |
Sałata rzymska mini
|
|
0.5 | Sztuki |
sałata lodowa
|
|
1 | Sztuka | ||
250 | Gramów |
pomidorki cherry
|
|
3 | Łodygi |
seler naciowy
|
|
4 | Sztuki |
rzodkiewka
|
|
0.5 | Pęczka | ||
50 | Gramów |
komosa ryżowa
|
|
200 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |