Sałatka z „kokardkami”
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Sałatka z „kokardkami”](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976296968.jpeg&w=3840&q=75)
Wiosenna sałatka idealna na piknik, czy grilla. Przepis z reklamy Lubella.
0
0 / 0
Wiosenna sałatka idealna na piknik, czy grilla. Przepis z reklamy Lubella.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
0.50 opak. makaron lubella kokardki
3 łyżka płatków migdałowych
1 opak. truskawki
2 łyżka ocet balsamiczny
2 łyżka olej z pestek winogron
1 szczyp. sól, pieprz
Przygotowanie
1
Ugotuj makaron według przepisu na opakowaniu.
2
Makaron wymieszaj ze szpinakiem i truskawkami.
3
Na patelni upraż płatki migdałów i posyp nimi sałatkę.
4
Wymieszaj ocet balsamiczny z olejem z pestek winogron oraz dopraw do smaku solą i pieprzem. Polej sałatkę sosem.