1

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
Makaron kokardki
3 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
tuńczyk w sosie własnym
1 Sztuka
Fasolka zielona
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
majonez
1 Łyżka
nać pietruszki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron ugotować wg.przepisu na opakowaniu, odsączyć, ostudzić.
  2. Jajka ugotować, pokroić w grubą kostkę.
  3. Tuńczyka i fasolkę odsączyć z zalewy, cebule drobno posiekać.
  4. Połączyć wszystkie składniki z majonezem.
  5. Doprawić solą i pieprzem.

Opis

Przepis mam od niedawna, znalazłam go w czasopiśmie. Pasuję na każdą okazje i ma fajny smak.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!