Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zastanawiasz sie co zrobić z przywiezionymi z wakacji jadalnymi kasztanami...Oto jedna z propozycji
2 | Łyżeczki |
Pasta z krewetek do sosu
|
|
1 | Łyżeczka |
Sok z limonki do sosu
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Sól do sosu
|
|
120 | Gramów |
Kiełki sojowe
|
|
200 | Gramów |
Jadalne kasztany
|
|
350 | Gramów |
Serek tofu
|
|
40 | Gramów |
Orzeszki ziemne na sos
|
|
1 | Sztuka |
Ogórek sałatkowy
|
|
1 | Sztuka |
Kawałek imbiru
|
|
1 | Sztuka |
Świeży ananas
|
|
1 | Sztuka |
Czerwone chili do sosu
|
|
2 | Łyżki |
Oliwa z orzeszków ziemnych
|
|
3 | Łyżki |
Oliwa z orzeszków ziemnych do sosu
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |