Sałatka z kapusty pekińskiej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sałatka z kapusty pekińskiej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976042991.jpeg&w=3840&q=75)
kolejny przepis który powstał podczas eksperymentów
2
0 / 0
kolejny przepis który powstał podczas eksperymentów
9
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
2 łyżecz. suszone pomidory z bazylią
1 szt. fasola czerwona konserwowa
1 szt. pomidor
8 szt. szynka konserwowa
3 szt. ząbek czosnku
5 szt. jaja kurze całe
3 łyżka nać pietruszki
4 łyżka majonez
0.50 szt. sałata
Przygotowanie
1
Sałatę umyć i porwać na kawałki.
2
Dodać odsączoną z zalewy czerwoną fasolkę i kukurydzę.
3
Następnie pokroić w kostkę szynkę, pomidora i jajko.
4
Dodać świeżą natkę pietruszki.
5
Całość wymieszać z majonezem.
6
Dodać czosnek oraz posypać suszonymi pomidorami z bazylią.