Sałatka z kapusty pekińskiej
m7
kolejny przepis który powstał podczas eksperymentów
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1589
kcal
Białka
245
gram
Węglowodany
18
gram
Tłuszcze
57
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
2
0 / 0
kolejny przepis który powstał podczas eksperymentów
9
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
3 porcje
Składniki
2 łyżecz. suszone pomidory z bazylią
1 szt. fasola czerwona konserwowa
1 szt. pomidor
8 szt. szynka konserwowa
3 szt. ząbek czosnku
5 szt. jaja kurze całe
3 łyżka nać pietruszki
4 łyżka majonez
0.50 szt. sałata
Przygotowanie
Sałatę umyć i porwać na kawałki.
Dodać odsączoną z zalewy czerwoną fasolkę i kukurydzę.
Następnie pokroić w kostkę szynkę, pomidora i jajko.
Dodać świeżą natkę pietruszki.
Całość wymieszać z majonezem.
Dodać czosnek oraz posypać suszonymi pomidorami z bazylią.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1589
kcal
Białka
245
gram
Węglowodany
18
gram
Tłuszcze
57
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.