Sałatka z kapusty pekińskiej

m7
Sałatka z kapusty pekińskiej

2

0 / 0

kolejny przepis który powstał podczas eksperymentów

9

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

2 łyżecz. suszone pomidory z bazylią

1 szt. fasola czerwona konserwowa

1 szt. pomidor

8 szt. szynka konserwowa

3 szt. ząbek czosnku

5 szt. jaja kurze całe

3 łyżka nać pietruszki

4 łyżka majonez

0.50 szt. sałata

Przygotowanie


1

Sałatę umyć i porwać na kawałki.

2

Dodać odsączoną z zalewy czerwoną fasolkę i kukurydzę.

3

Następnie pokroić w kostkę szynkę, pomidora i jajko.

4

Dodać świeżą natkę pietruszki.

5

Całość wymieszać z majonezem.

6

Dodać czosnek oraz posypać suszonymi pomidorami z bazylią.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1589

kcal

Białka

245

gram

Węglowodany

18

gram

Tłuszcze

57

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły