Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis mam od 10 lat, jak sporą część moich przepisów które zbierałam w wydawanej kiedyć edycji "Kolekcja dobrej kuchni". Nadaję się na kazdą okazję a szczególnie na letnie ciepłe dni. Schłodzona smakuję wyśmienicię.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
curry
|
|
1 | Sztuka |
brzoskwinia w syropie
|
|
1 | Sztuka |
majonez
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
90 | Dekagramów |
kapusta pekińska
|
|
20 | Dekagramów |
rodzynki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |