0

Składniki

0.5 Kostki
margaryna zwykła
1 Sztuka
kapusta biała
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę ugotować na pół twardo, odcedzić.
  2. Na margarynie zrumienić cebulkę.
  3. Dać do tego odcedzoną kapustę.
  4. Zetrzeć do tego jeszcze marchewkę.
  5. Przyprawić. Dusić około 7 minut.

Opis

pyszna sałatka, do obiadu niedzielnego

Podobne przepisy

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!