Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka jest kolorowa i sycąca. Zamiast indyka można dodać kurczaka, najważniejsze jest by dobrze go przyprawić tzn. na słodko-kwaśno, bo tylko tak przyprawiony pasuje mi do panierki z sezamu.
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
miód
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
Filet z indyka
|
|
3 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
ocet winny
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
4 | Łyżki |
Sezam nasiona
|
|
3 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
10 | Dekagramów | ||
0.5 | Sztuki |
sałata lodowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |