0

Składniki

2 Kostki
grzyby leśne
1 Szklanka
woda
0.3 Szklanki
olej
1 Sztuka
pomidory suszone
2 Łyżki
cukier
2 Łyżki
przyprawa typu vegeta
2 Łyżki
5 Łyżek
ocet
1 Łyżka
pieprz
1 Łyżka
papryka czerwona
50 Dekagramów
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę drobno pokroić,zeszklić na oleju i dodać do reszty składników.
  2. Smażyć 10 minut.
  3. Pasteryzować 10 minut
  4. Ja również dodaję suszone pomidory

Opis

Polecam

Podobne przepisy

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!