0

Składniki

1 Sztuka
sałata
2 Sztuki
Pierś z kurczaka
1 Sztuka
Olej roślinny
1 Szczypta
Wędzona mielona papryka
1 Łyżka
sok z cytryny
1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
Granat
1 Słoik
ogórki korniszony z czosnkiem Krakus
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kurczaka nacieramy sokiem z cytryny, solą, pieprzem i wędzoną papryką.
  2. Smażymy na oleju na rumiany kolor.
  3. Gotowego kroimy w plastry.
  4. Podajemy na sałacie, wraz z korniszonami z czosnkiem Krakus oraz granatem.

Opis

Smaczne i zdrowe połączenie sałaty, owocu granatu, korniszonów i kurczaka.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!