Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka z brukselką i smażonym tofu to wymarzone śniadanie nie tylko dla wegan. Smażona brukselka i wędzone tofu oraz mnóstwo warzyw to świetne połączenie na dobry początek dnia.
0.5 | Kilograma |
Brukselka
|
|
1 | Garść |
Rukola
|
|
1 | Garść |
szpinak
|
|
1 | Kostka |
tofu wędzone
|
|
1 | Sztuka |
Kalarepa
|
|
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżka |
Olej sezamowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |