Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis mam z książki Pani Katarzyny Enerlich. Sałatka jest znakomita, nadaje sie jako dodatek do mięs pieczonych.
300 | Mililitrów |
majonez
|
|
1 | Sztuka |
ananas plastry w syropie
|
|
1 | Sztuka |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
ryż biały
|
|
20 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |