0

Składniki

1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Sos sałatkowy
3 Łyżki
ocet winny
6 Łyżek
oliwa z oliwek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę poszatkować, dodać pokrojoną w drobną kosteczkę cebulkę i wymieszać.
  2. Przygotować sos według przepisu i odstawić go na około dwie godziny.
  3. Po tym czasie do kapusty wlać sos, wymieszać i jeszcze odstawić na 20 minut aby smaki się przegryzły.

Opis

sałatka z sosem włoskim

Podobne przepisy

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Marynata do karkówki z grilla

Przepis
Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!