0

Składniki

1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Sos sałatkowy
3 Łyżki
ocet winny
6 Łyżek
oliwa z oliwek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę poszatkować, dodać pokrojoną w drobną kosteczkę cebulkę i wymieszać.
  2. Przygotować sos według przepisu i odstawić go na około dwie godziny.
  3. Po tym czasie do kapusty wlać sos, wymieszać i jeszcze odstawić na 20 minut aby smaki się przegryzły.

Opis

sałatka z sosem włoskim

Podobne przepisy

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!