0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
Seler konserwowy
100 Gramów
majonez
4 Sztuki
marchew
3 Sztuki
burak
4 Sztuki
ogórek kiszony
2 Sztuki
Granat
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Buraczki ugotowane, marchew ,ogórek kiszony, trzemy na tarce o grubych oczkach dodajemy seler marynowany mieszamy, dodajemy do smaku pieprz i sól na wierzch kładziemy majonez i dekorujemy środkiem granatu PESTKAMI jak inii to mówią które są bardzo słodkie i jadalne polecam super smakuje i tez tak wygląda

Opis

Wygląda super i tak też smakuje.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pomidorkami

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Marynata do karkówki z grilla

Przepis
Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Mini Inspiracja

Przepis
Łatwy Do 40 min
Mini Inspiracja

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sałatka makaronowa z mango

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!