0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
Seler konserwowy
100 Gramów
majonez
4 Sztuki
marchew
3 Sztuki
burak
4 Sztuki
ogórek kiszony
2 Sztuki
Granat
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Buraczki ugotowane, marchew ,ogórek kiszony, trzemy na tarce o grubych oczkach dodajemy seler marynowany mieszamy, dodajemy do smaku pieprz i sól na wierzch kładziemy majonez i dekorujemy środkiem granatu PESTKAMI jak inii to mówią które są bardzo słodkie i jadalne polecam super smakuje i tez tak wygląda

Opis

Wygląda super i tak też smakuje.

Podobne przepisy

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Mini Inspiracja

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!