0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
Seler konserwowy
100 Gramów
majonez
4 Sztuki
marchew
3 Sztuki
burak
4 Sztuki
ogórek kiszony
2 Sztuki
Granat
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Buraczki ugotowane, marchew ,ogórek kiszony, trzemy na tarce o grubych oczkach dodajemy seler marynowany mieszamy, dodajemy do smaku pieprz i sól na wierzch kładziemy majonez i dekorujemy środkiem granatu PESTKAMI jak inii to mówią które są bardzo słodkie i jadalne polecam super smakuje i tez tak wygląda

Opis

Wygląda super i tak też smakuje.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Marynata granatowa

Przepis
Średni Do 1 godz
Marynata granatowa

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!