0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
Seler konserwowy
100 Gramów
majonez
4 Sztuki
marchew
3 Sztuki
burak
4 Sztuki
ogórek kiszony
2 Sztuki
Granat
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Buraczki ugotowane, marchew ,ogórek kiszony, trzemy na tarce o grubych oczkach dodajemy seler marynowany mieszamy, dodajemy do smaku pieprz i sól na wierzch kładziemy majonez i dekorujemy środkiem granatu PESTKAMI jak inii to mówią które są bardzo słodkie i jadalne polecam super smakuje i tez tak wygląda

Opis

Wygląda super i tak też smakuje.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Marynata do karkówki z grilla

Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Mini Inspiracja

Łatwy Do 40 min
Mini Inspiracja

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!