0

Składniki

1 Pęczek
seler naciowy
250 Gramów
pieczarki
0.5 Puszki
kukurydza konserwowa
600 Gramów
Piersi z kurczaka
3 Sztuki
ingridient
ogórki konserwowe krakus
0.5 Pęczka
Rukola
1 Puszka
Suszone pomidory w zalewie
1 Szczypta
Delikat do mięs
1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szczypta
przyprawa do kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki kroimy w kostkę i smażymy do miękkości. Identycznie robimy z piersiami z kurczaka, które doprawiamy delikatem oraz przyprawą do kurczaka.
  2. Selera, pomidory oraz ogórki kroimy w kostkę a rukolę siekamy.
  3. Do miski wrzucamy wszystkie wcześniej przygotowane składniki. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz niewielką ilością oleju z pomidorków suszonych.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!