Sałatka Tysiąca Wysp

g_bunia
Sałatka Tysiąca Wysp

0

0 / 0

Pyszna sałatka na kolację - pożywna i pełna warzyw.

10

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


10 porcji

Składniki

1 pęcz. seler naciowy

250 g pieczarki

0.50 pusz. kukurydza konserwowa

600 g piersi z kurczaka

3 szt. ogórki konserwowe krakus

0.50 pęcz. rukola

1 pusz. suszone pomidory w zalewie

1 szcz. delikat do mięs

1 szcz. sól, pieprz

1 szcz. przyprawa do kurczaka

Przygotowanie


1

Pieczarki pokroić w kostkę i smażyć do miękkości. Pokroić piersi z kurczaka, doprawić delikatem oraz przyprawą do kurczaka, usmażyć.

2

Selera, pomidory oraz ogórki pokroić w kostkę a rukolę posiekać.

3

Do miski wrzucić wszystkie wcześniej przygotowane składniki. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz niewielką ilością oleju z pomidorków suszonych.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły