Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mam kilka sposobów na to, by nie marnować jedzenia. Przede wszystkim zawsze robię listę zakupów. Wiem ile osób spędzi ze mną święta, co przygotuję i jakie składniki są mi potrzebne. Jeżeli zostaje mi jedzenie, zawożę je do stowarzyszenia, gdzie jedzenie jest przekazywane bezdomnym.
4 | Sztuki |
Płaty śledziowe
|
|
2 | Łyżki |
majonez dekoracyjny KRAKUS
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Jajka ugotowane na twardo
|
|
1 | Sztuka |
Granat
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
1 | Łyżeczka |
Natka pietruszki
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |