0

Składniki

1 Puszka
fasola czerwona konserwowa
1 Szczypta
sól, pieprz
0.75 Szklanki
śliwki suszone
7 Sztuk
Płaty śledziowe
1 Sztuka
cebula
7 Łyżek
majonez
0.5 Szklanki
rodzynki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Płaty śledziowe kroimy w paseczki.
  2. Śliwki kalifornijskie kroimy w paseczki.
  3. Cebulę kroimy w kostkę.
  4. Mieszamy te składniki z odsączoną czerwoną fasolą z puszki, dodajemy rodzynki i majonez (mało majonezu).
  5. Doprawiamy pieprzem i solą.

Opis

Dla miłośników ostrego smaku śledzi, ale tutaj akurat złagodzone przez śliwki, rodzynki i fasolę.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!