Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dla miłośników ostrego smaku śledzi, ale tutaj akurat złagodzone przez śliwki, rodzynki i fasolę.
1 | Puszka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.75 | Szklanki |
śliwki suszone
|
|
7 | Sztuk |
Płaty śledziowe
|
|
1 | Sztuka | ||
7 | Łyżek |
majonez
|
|
0.5 | Szklanki |
rodzynki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |