0

Składniki

200 Mililitrów
śmietana 18%
0.5 Dekagrama
nasiona słonecznika
2 Sztuki
seler
1 Sztuka
jabłko
10 Dekagramów
płatki migdałowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. seler razem z jabłkiem ucieramy na grubym tarełku.
  2. Słonecznik i płatki migdałowe podpiekamy na patelni, gdy złapią ladny kolor dodajemy do selera i jabłka,
  3. mieszamy ze śmietaną, podajemy do obiadu.

Opis

ciekawa salatka - o dziwnym smaku, ale dobrym:)

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Kutia z kaszą pęczak i konfiturą morelową

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kutia z kaszą pęczak i konfiturą morelową

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!