Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis ten mam od koleżanki która uwielbia dania chińskie. Pychotka.
0.5 | Kilograma |
Pierś z indyka
|
|
1 | Szczypta |
Carry
|
|
1 | Szczypta |
Chilli
|
|
1 | Szczypta |
Magi
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Sztuki |
ryż
|
|
3 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
pieczarki
|
|
3 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |