Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta sałatka powstała na szybko, specjalnie dla niezapowiedzianych gości. Można do niej wykorzystać nie tylko kapustę pekińską, ale i rukolą, czy roszpunkę.
150 | Gramów |
kapusta pekińska
|
|
90 | Gramów |
ser feta
|
|
10 | Sztuk |
Oliwki zielone marynowane
|
|
10 | Sztuk |
Suszone pomidory w zalewie
|
|
2 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
6 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |