Example thumb
0

Składniki

200 Mililitrów
śmietana 12%
1 Łyżeczka
gorczyca
1 Łyżeczka
cukier
0.75 Łyżeczki
Kurkuma
1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
szczypiorek
1 Sztuka
czosnek
1 Łyżka
sok z cytryny
0.5 Łyżeczki
pieprz
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę umyć i pokroić. Szczypiorek posiekać. Ogórka oskrobać i pokroić w kostkę. Połączyć składniki. Dodać kukurydzę z puszki i wymieszać.
  2. Ze śmietany, kremu z gorczycy oraz kurkumy przygotować sos. Doprawić sos do smaku solą, cukrem, pieprzem, czosnkiem i sokiem z cytryny. Polać sałatkę.

Opis

Sałatka zielono- żółta

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!