Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
450 Gramów
pieczarki
200 Gramów
ser żółty
1 Sztuka
por
3 Łyżki
majonez
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie - po wystygnięciu kroimy w paseczki.
  2. Pora kroimy w talarki, a ser ścieramy na tarce o grubych oczkach, tak by powstały z niego długie paski.
  3. Całość mieszamy, doprawiamy lekko solą, pieprzem i dodajemy majonez.
  4. Przed podaniem nie trzymamy w lodówce, gdyż ser powinien nasiąknąć majonezem i pieczarkami, a całość powinna być miękka i sklejona.

Opis

Proste, szybkie i pyszne :)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!