Example thumb
0

Składniki

50 Mililitrów
sok z cytryny
1 Kilogram
Arbuz
1 Sztuka
Melon
3 Sztuki
Brzoskwinia
1 Sztuka
banan
2 Sztuki
pomarańcza
1 Łyżka
cukier
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Przygotować miskę.
  2. Melona obrać ze skóry i usunąć dokładnie pestki, pokroić w kostkę, wrzucić do miski i zasypać cukrem.
  3. Arbuza po odkrojeniu skóry pokroić w kostkę i dodać do melona.
  4. Banana obrać, pokroić w plasterki położyć w osobnym naczyniu i skropić sokiem z cytryny aby nie sczerniał.
  5. Pomarańcze dokładnie umyć, obrać ze skóry, aby nie było białych błonek i wyciąć z każdego cząstki bez błony i wrzucić do owoców.
  6. Brzoskwinie umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić w kostkę, dodać do reszty składników.
  7. Banana razem z sokiem z cytryny również umieścić w misce z mieszanką owocową.
  8. Wszystko wymieszać, miskę przykryć folią spożywczą i wstawić na 30 minut do lodówki celem schłodzenia sałatki.

Opis

Moc witamin w sałatce owocowej...

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!