0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
400 Gramów
groszek zielony konserwowy
300 Gramów
fasola czerwona konserwowa
1 Sztuka
kalafior
1 Łyżka
musztarda
6 Łyżek
majonez
15 Dekagramów
szynka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kalafiora myjemy, dzielimy na różyczki i lekko obgotowujemy w osolonej wodzie.
  2. Studzimy.
  3. Groszek konserwowy oraz fasolkę czerwoną osączamy z zalewy. Szynkę kroimy w kostkę.
  4. Składniki przekładamy do salaterki, dodajemy musztardę, majonez, sól oraz pieprz do smaku.
  5. Dekorujemy natką pietruszki.

Opis

zawsze smakuje

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!