Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta sałatka zostanie gwiazdą letniego menu! Ogórki konserwowe, bób, awokado i jajka w jednym przepisie to raj dla kubków smakowych. Po prostu szybko, grillowo i przepysznie.
250 | Gramów |
Bób
|
|
1 | Sztuka |
awokado
|
|
8 | Sztuk | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Jajko ugotowane na twardo
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
musztarda
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
miód
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |