0

Składniki

1 Szklanka
Fasolka flageolet konserwowa
1 Sztuka
sałata lodowa
1 Sztuka
ser feta
1 Sztuka
Sos sałatkowy
2 Łyżki
Orzechy ziemne
3 Łyżki
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Sałatę porwać na kawałki,
  2. fasolkę osączyć,
  3. sos rozrobić z oliwą.
  4. Do miski wrzucić sałatę, fasolkę, pokruszoną fetę i posiekane orzeszki.
  5. Polać sosem i wymieszać.
  6. Odstawić na chwilę do lodówki.

Opis

Efekt moich kulinarnych eksperymentów

Podobne przepisy

Omlet z fetą

Przepis
Średni Do 15 min
Omlet z fetą

Maślaki w occie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Maślaki w occie

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Sałatka makaronowa z mango

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sałatka z suszonymi pomidorami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z suszonymi pomidorami

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!