Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka makaronowa z grillowanymi warzywami to idealne połączenie letniego pikniku z szybkim obiadem. Do jej przygotowania potrzebne będą następujące składniki: sól i pieprz, cebula czerwona, papryka (zielona i czerwone), bakłażan, cukinia, czosnek, oliwa, pietruszka, świeża bazylia, nasiona słonecznika oraz makaron typu rurki.
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka zielona
|
|
0.5 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
0.5 | Sztuki |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
pietruszka
|
|
1 | Łyżka |
świeża bazylia
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
2 | Łyżki |
nasiona słonecznika
|
|
400 | Gramów |
makaron Lubella kolorowy rurki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |