SAŁATKA KUKURYDZIANA
m7
SAŁATKA KUKURYDZIANA
Wartości odżywcze na porcję
Energia
79
kcal
Białka
4
gram
Węglowodany
18
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
0 / 0
SAŁATKA KUKURYDZIANA
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. majonez
1 szt. kukurydza konserwowa
2 szt. ogórek konserwowy
2 szt. jabłka
1 szt. por
1 szt. papryka czerwona
Przygotowanie
Pokroić w paski kapustę pekińską
Obrać ogórki konserwowe oraz jabłka.paprykę i te składniki Pokroić w kostkę
Dodać do kapusty
Odsączyć kukurydzę . Składniki razem połączyć
Całość wymieszać z majonezem
Doprawić do Samku.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
79
kcal
Białka
4
gram
Węglowodany
18
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.