2

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Kalafiora
1 Sztuka
cebula
4 Sztuki
Ogórki kiszone
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
majonez
1 Łyżka
koperek
20 Dekagramów
Żółty ser
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kalafiora sparzyć (nie gotować!) i podzielić na małe różyczki. Cebulę, ogórki, kiszone i ser pokroić w drobną kostkę. Dodać kukurydzę.
  2. doprawić do smaku sola i pieprzem.
  3. połączyć wszystkie składniki z majonezem i posiekanym koperkiem.

Opis

Przepyszna sałatka -> zawsze szybko znika ze stołu , czy to na imprezie czy w rodzinnym gronie, polecam każdemu. :) :) :) :)

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!