2

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Kalafiora
1 Sztuka
cebula
4 Sztuki
Ogórki kiszone
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
majonez
1 Łyżka
koperek
20 Dekagramów
Żółty ser
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kalafiora sparzyć (nie gotować!) i podzielić na małe różyczki. Cebulę, ogórki, kiszone i ser pokroić w drobną kostkę. Dodać kukurydzę.
  2. doprawić do smaku sola i pieprzem.
  3. połączyć wszystkie składniki z majonezem i posiekanym koperkiem.

Opis

Przepyszna sałatka -> zawsze szybko znika ze stołu , czy to na imprezie czy w rodzinnym gronie, polecam każdemu. :) :) :) :)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!