Sałatka jajeczna
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sałatka jajeczna](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975738542.jpeg&w=3840&q=75)
Sałatka z dużą ilością witamin..............................
1
0 / 0
Sałatka z dużą ilością witamin..............................
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
0.50 łyżecz. sól
0.50 łyżecz. pieprz
200 g ogórek świeży
200 g kapusta pekińska
10 szt. jajek ugotowanych na twardo
1 szt. feta
1 szt. rzeżucha
4 łyżka majonez
Przygotowanie
1
Ugotowane jajka pokroić wzdłuż na 6 części.
2
kapustę pekińską poszatkować, ogórka umyć i pokroić ze skórką w kostkę. Dodać świeżą rzeżuchę i pokrojoną w kostkę fetę.
3
dodać majonez ( ilość zależy od upodobań ), przyprawić pieprzem i ewentualnie dosolić.