Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gyrosa podaję z frytkami lub pieczonymi ziemniakami.
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
kapusta pekińska
|
|
1 | Sztuka |
kukurydza
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
5 | Sztuk | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
przyprawa do gyrosa
|
|
6 | Łyżek |
keczup
|
|
6 | Łyżek |
majonez
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |