Sałatka do obiadu

eluchap
Sałatka do obiadu

Średnia 0 / 0

Oceń!

Polecam szybką, wiosenną sałatkę idealną do obiadu.

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 łyżecz. koper ogrodowy

0.50 łyżecz. sól

1 szt. ogórek

4 szt. rzodkiewka

1 szt. cebula

2 łyżka jogurt naturalny

1 łyżka szczypiorek

Przygotowanie


Ogórka umyć obrać ze skórki, pokroić w pół plastry.

Rzodkiewkę również pokroić w pół plastry.

Ogórki, rzodkiewkę, posiekany koperek, szczypiorek i posiekaną cebulkę wymieszać z jogurtem i doprawić solą.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

27

kcal

Białka

1

gram

Węglowodany

4

gram

Tłuszcze

b/d

0

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły