Sałatka do obiadu
eluchap
Polecam szybką, wiosenną sałatkę idealną do obiadu.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
27
kcal
Białka
1
gram
Węglowodany
4
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
0 / 0
Polecam szybką, wiosenną sałatkę idealną do obiadu.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 łyżecz. koper ogrodowy
0.50 łyżecz. sól
1 szt. ogórek
4 szt. rzodkiewka
1 szt. cebula
2 łyżka jogurt naturalny
1 łyżka szczypiorek
Przygotowanie
Ogórka umyć obrać ze skórki, pokroić w pół plastry.
Rzodkiewkę również pokroić w pół plastry.
Ogórki, rzodkiewkę, posiekany koperek, szczypiorek i posiekaną cebulkę wymieszać z jogurtem i doprawić solą.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
27
kcal
Białka
1
gram
Węglowodany
4
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.