1

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
2 Sztuki
brokuły
8 Sztuk
jajko
1 Sztuka
Fasola czerwona
7 Łyżek
majonez
40 Dekagramów
szynka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Czerwoną fasolę osączamy z zalewy.
  2. Brokuły płuczemy pod bieżącą wodą, wkładamy do wrzącej wody i gotujemy do miękkości.
  3. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Szynkę również kroimy w kostkę.
  4. Następnie wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, sól oraz pieprz do smaku.

Opis

Smaczna sałatka na każdą okazję.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!