Sałatka

eluchap
Sałatka

1

0 / 0

Pasuje do każdego obiadu

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 łyżecz. sól, pieprz

250 g ser żółty

1 szt. kapusta pekińska

1 szt. oliwki zielone marynowane

1 szt. groszek zielony konserwowy

1 szt. papryka czerwona

3 łyżka majonez

Przygotowanie


1

Kapustę pekińską drobno pokroić.

2

Fasolę odcedzić na sicie.

3

Dodać do kapusty pekińskiej, oliwki, oraz pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną ,ser.

4

Przyprawić solą i pieprzem.

5

Wymieszać z majonezem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

383

kcal

Białka

18

gram

Węglowodany

9

gram

Tłuszcze

30

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły