Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka ze szpinakiem z jabłkiem i miodowym dressingiem to prawdziwa uczta dla podniebienia. Podaj ją z sokiem Tymbark o smaku buraka z truskawką i dostarcz sobie codziennej dawki witamin.
0.5 | Opakowania |
Świeży szpinak
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
1 | Garść |
Orzechy nerkowca
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
1 | Łyżka |
Olej sezamowy
|
|
1 | Sztuka |
Sok Tymbark burak z truskawką
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |