1

Składniki

1 Sztuka
ser halloumi
1 Sztuka
Granat
1 Łyżka
Kiełki słonecznika
1 Pęczek
mięta
1 Szklanka
Roszponka
1 Łyżka
ocet balsamiczny
1 Łyżka
oliwa z orzechów włoskich

Dodatki

1 Opakowanie
ingridient
Tymbark Jabłko 100%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ser kroimy na mniejsze paski i grillujemy kilka minut na grillu. Roszponkę myjemy i łączymy z kiełkami słonecznika i posiekaną miętą.
  2. Kropimy oliwą i octem balsamicznym. Dosypujemy pestki granatu. Przyprawiamy świeżo mielonym pieprzem oraz dodajemy pieczony ser.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!