0

Składniki

100 Mililitrów
śmietana 18%
5 Szczypt
sól, pieprz
1 Łyżeczka
ocet
1 Sztuka
sałata
0.25 Sztuki
cebula
3 Łyżki
Koper
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Liście sałaty płuczemy, odstawiamy do osączenia z wody i rwiemy na mniejsze kawałki.
  2. Przekładamy je do salaterki, dodajemy posiekaną drobniutko cebulkę, sól, pieprz i ocet do smaku.
  3. Następnie śmietanę( ilość wedle uważania).
  4. Sałatę mieszamy z pozostałymi składnikami i przed podaniem posypujemy posiekanym koperkiem.

Opis

Szybka sałaka do obiadu.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!