0

Składniki

1 Sztuka
Pierś z indyka
1 Sztuka
sałata lodowa
1 Opakowanie
śmietana
15 Dekagramów
parmezan

Dodatki

1 Opakowanie
Tymbark Czarna porzeczka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pierś z indyka dokładnie myjemy i solimy. Grillujemy około 30 minut z obu stron.
  2. Sałatę myjemy i rwiemy na kawałki układając w misce. Śmietanę łączymy z oliwą z oliwek i pieprzem. Sosem polewamy sałatę i posypujemy parmezanem. Łączymy z kawałkami indyka.

Podobne przepisy

Świderki z zielonymi warzywami w serowym sosie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Świderki z zielonymi warzywami w serowym sosie

Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Przepis
Średni Do 40 min
Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Ciasto z kalarepą i szpinakiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Ciasto z kalarepą i szpinakiem

Cykoriowe świdry

Przepis
Łatwy Do 15 min
Cykoriowe świdry

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!