0

Składniki

1 Sztuka
Pierś z indyka
1 Sztuka
sałata lodowa
1 Opakowanie
śmietana
15 Dekagramów
parmezan

Dodatki

1 Opakowanie
Tymbark Czarna porzeczka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pierś z indyka dokładnie myjemy i solimy. Grillujemy około 30 minut z obu stron.
  2. Sałatę myjemy i rwiemy na kawałki układając w misce. Śmietanę łączymy z oliwą z oliwek i pieprzem. Sosem polewamy sałatę i posypujemy parmezanem. Łączymy z kawałkami indyka.

Podobne przepisy

Świderki z zielonymi warzywami w serowym sosie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Świderki z zielonymi warzywami w serowym sosie

Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Szaszłyki z indyka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Szaszłyki z indyka

Pierogi wegetariańskie

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi wegetariańskie

Pieczona dynia i marchew wśród pappardelle

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pieczona dynia i marchew wśród pappardelle

Rolada z indyka z kolorowym pieprzem

Przepis
Średni Do 3 godz
Rolada z indyka z kolorowym pieprzem

Lasagne z beszamelem

Przepis
Średni Do 40 min
Lasagne z beszamelem

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!