Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sajgonki, zwane także krokietami lub naleśnikami wiosennymi, to jedno z najbardziej rozpowszechnionych dań kuchni chińskiej. W Polsce wielką popularnością cieszy się wietnamska odmiana tego azjatyckiego przysmaku. My proponujemy pyszne sajgonki z soczewicą - danie na każdą okazję.
1 | Łyżeczka |
imbir
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
Sezam nasiona
|
|
100 | Gramów |
Soczewica czerwona sucha
|
|
10 | Gramów |
Grzyby mun
|
|
15 | Sztuk |
Papier ryżowy
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
Sos teriyaki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka czerwona słodka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |