Ryż z jabłkami na parze
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ryż z jabłkami na parze](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973363351.jpeg&w=3840&q=75)
To kolejna potrawa z serii - bolące brzuszki. Propozycja szczególnie dla dzieci kiepsko znoszących antybiotyki i nie tylko.
0
0 / 0
To kolejna potrawa z serii - bolące brzuszki. Propozycja szczególnie dla dzieci kiepsko znoszących antybiotyki i nie tylko.
3
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
0.50 szkl. ryż
4 szt. jabłka
2 łyżka cukier
Przygotowanie
1
Ryż ugotować, a można nawet troszkę rozgotować.
2
Jabłka ugotować na parze, obrać i wymieszać z ryżem.
3
Posłodzić do smaku.