Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ryż na mleku jest ceniony nie tylko ze względu na walory smakowe ale również wysoką zawartość witamin, protein i wapnia. Może być traktowany zarówno jako samodzielny lekki posiłek jak również wartościowy deser. Idealnie sprawdza się podany na zimno i na gorąco. Do tego genialnie komponuje się z dodatkiem kakao, orzechów lub świeżych owoców. Przekonaj się sam!
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
ryż
|
|
500 | Mililitrów |
mleko roślinne
|
|
1.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
1 | Szczypta | ||
1 | Garść |
orzechy
|
|
1 | Łyżeczka |
Olej kokosowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |