Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Propozycja podania szpinaku w sposób, który wizualnie zachęca dziecko do jedzenia. Może i użyta ryba nie pasuje do tematu aranżacji na talerzu, ale chodzi o to, by pociecha polubiła zielone warzywa.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
FILETY Z MORSZCZUKA
|
|
2 | Łyżeczki |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz czarny
|
|
200 | Gramów |
szpinak mrożony
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
1 | Kostka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
25 | Gramów |
Serek topiony śmietankowy
|
|
200 | Gramów |
makaron Lubella kokardki
|
|
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
tymianek
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |