Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nazwa tej potrawy pochodzi od jej kształtu. ogony mogą być na kolację lub przekąskę.
1 | Szczypta |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Ziołowe ziarenka smaku
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1.17 | Kostki |
mąka pszenna
|
|
1 | Kostka |
margaryna
|
|
3 | Szklanki |
mleko
|
|
3 | Sztuki | ||
75 | Dekagramów | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |