Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo często jadamy ryby smażone na patelni w panierce z bułki tartej. A szkoda, bo ryba zapiekana jest dużo zdrowsza, a i smakiem wcale nie ustępuje tej z patelni. Mało tego, ryba zapiekana pod beszamelem i jeszcze z dodatkiem szpinaku to potrawa smaczna i bardzo elegancka.
30 | Mililitrów |
Sok cytrynowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa do ryb
|
|
400 | Gramów |
szpinak
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
4 | Sztuki |
Dorsz świeży
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
4 | Łyżki |
Masło roślinne
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |