0

Składniki

2 Łyżeczki
ingridient
chrzan Krakus
2 Łyżeczki
koper ogrodowy
1 Szklanka
śmietana 18%
3 Sztuki
Łosoś świeży
3 Sztuki
ząbek czosnku
0.5 Sztuki
sok z cytryny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę doprawić do smaku solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny.
  2. Następnie wstawić ją do lodówki na ok. 15-20 minut. w tym czasie przygotować sos.
  3. Podane składniki razem ze sobą dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
  4. po usmażeniu rybki zalać przygotowanym sosem.

Opis

najlepiej pasuje do tego danie łosoś

Podobne przepisy

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Lasagne na szybko

Łatwy Do 1 godz
Lasagne na szybko

Łazankowe trendy

Średni Do 15 min
Łazankowe trendy

Łosoś z warzywami w białym sosie

Łatwy Do 40 min
Łosoś z warzywami w białym sosie

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Marynowane nóżki z kurczaka w zalewie cytrynowo-ketchupowej ...

Łatwy Do 15 min
Marynowane nóżki z kurczaka w zalewie cytrynowo-ketchupowej ...

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!