0

Składniki

2 Łyżeczki
ingridient
chrzan Krakus
2 Łyżeczki
koper ogrodowy
1 Szklanka
śmietana 18%
3 Sztuki
Łosoś świeży
3 Sztuki
ząbek czosnku
0.5 Sztuki
sok z cytryny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę doprawić do smaku solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny.
  2. Następnie wstawić ją do lodówki na ok. 15-20 minut. w tym czasie przygotować sos.
  3. Podane składniki razem ze sobą dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
  4. po usmażeniu rybki zalać przygotowanym sosem.

Opis

najlepiej pasuje do tego danie łosoś

Podobne przepisy

Dorsz w sosie chrzanowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dorsz w sosie chrzanowym

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Cielęcina w sosie koperkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Lasagne na szybko

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Lasagne na szybko

Łazankowe trendy

Przepis
Średni Do 15 min
Łazankowe trendy

Łosoś z warzywami w białym sosie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Łosoś z warzywami w białym sosie

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!