0

Składniki

2 Łyżeczki
chrzan
2 Łyżeczki
koper ogrodowy
1 Szklanka
śmietana 18%
3 Sztuki
Łosoś świeży
3 Sztuki
ząbek czosnku
0.5 Sztuki
sok z cytryny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę doprawić do smaku solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny.
  2. Następnie wstawić ją do lodówki na ok. 15-20 minut. w tym czasie przygotować sos.
  3. Podane składniki razem ze sobą dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
  4. po usmażeniu rybki zalać przygotowanym sosem.

Opis

najlepiej pasuje do tego danie łosoś

Podobne przepisy

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz.

Lasagne na szybko

Łatwy Do 1 godz.

Łazankowe trendy

Średni Do 20 min.

Łosoś z warzywami w białym sosie

Łatwy Do 40 min.

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Łatwy Do 40 min.

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Łatwy Do 1 godz.

Paella

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!