Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Choć bardzo często przyrządzana w polskich domach, pamiętajmy że jest to propozycja pochodząca z kuchni angielskiej.Pyszne danie, gorąco polecam!!:)
30 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
15 | Mililitrów |
Woda mineralna
|
|
200 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Kilogram |
Filety z białej ryby
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Szklanki |
Olej roślinny
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
cytryna
|
|
2 | Łyżki |
ocet
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |