Ryba w papryce
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ryba w papryce](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975738999.jpeg&w=3840&q=75)
Alternatywa dla karpia ;)
0
0 / 0
Alternatywa dla karpia ;)
12
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 kg ryba
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
3 szkl. woda
0.75 szkl. olej słonecznikowy
0.20 szt. koncentrat pomidorowy łowicz
3 szt. cebula
3 szt. ogórki kiszone krakus
2 szt. papryka
9 łyżka ocet
4 łyżka ketchup kotlin łagodny
4 łyżka cukier
Przygotowanie
1
Przygotowanie:
2
Rybę usmażyć i odstawić do ostudzenia.
3
Pokroić cebulę, paprykę, ogórki i ugotować w mieszance wody, octu, cukru, oleju, ketchupu i koncentratu pomidorowego aż do momentu, gdy warzywa zaczną mięknąć.
4
Ostudzoną rybę przekładać sosem.