Ryba w papryce

m7
Ryba w papryce

Średnia 0 / 0

Oceń!

Alternatywa dla karpia ;)

12

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 kg ryba

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

3 szkl. woda

0.75 szkl. olej słonecznikowy

0.20 szt. koncentrat pomidorowy łowicz

3 szt. cebula

3 szt. ogórki kiszone krakus

2 szt. papryka

9 łyżka ocet

4 łyżka ketchup kotlin łagodny

4 łyżka cukier

Przygotowanie


Przygotowanie:

Rybę usmażyć i odstawić do ostudzenia.

Pokroić cebulę, paprykę, ogórki i ugotować w mieszance wody, octu, cukru, oleju, ketchupu i koncentratu pomidorowego aż do momentu, gdy warzywa zaczną mięknąć.

Ostudzoną rybę przekładać sosem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

740

kcal

Białka

39

gram

Węglowodany

23

gram

Tłuszcze

51

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły