Ryba w kapuście kiszonej

m7
Ryba w kapuście kiszonej

1

0 / 0

Często do ryby smażonej dodaje się kapustę kiszoną. Oto przepis na pewną wariację - wszystko na ciepło.

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

0.50 kg kapusta kiszona

1 szcz. koperek

1 szcz. kminek

1 szcz. sól biała

1 szcz. pieprz

3 szt. filet z ryby

1 szt. cebula

Przygotowanie


1

W żaroodpornym naczyniu ułożyć wcześniej posolone i oprószone pieprzem filety z ryby.

2

Na nich ułożyć krążki cebuli. Posypać koperkiem i kminkiem.

3

Całość przykryć warstwą kapusty kiszonej.

4

Piec około 45 minut w temperaturze 200 stopni.

5

Rybę w kapuście kiszonej można przygotować również na patelni.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły