Ryba w kapuście kiszonej

m7
Ryba w kapuście kiszonej

1

0 / 0

Często do ryby smażonej dodaje się kapustę kiszoną. Oto przepis na pewną wariację - wszystko na ciepło.

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

0.50 kg kapusta kiszona

1 szczyp. koperek

1 szczyp. kminek

1 szczyp. sól biała

1 szczyp. pieprz

3 szt. filet z ryby

1 szt. cebula

Przygotowanie


1

W żaroodpornym naczyniu ułożyć wcześniej posolone i oprószone pieprzem filety z ryby.

2

Na nich ułożyć krążki cebuli. Posypać koperkiem i kminkiem.

3

Całość przykryć warstwą kapusty kiszonej.

4

Piec około 45 minut w temperaturze 200 stopni.

5

Rybę w kapuście kiszonej można przygotować również na patelni.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły