Ryba w kapuście kiszonej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ryba w kapuście kiszonej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F5117-1702057814026.jpeg&w=3840&q=75)
Często do ryby smażonej dodaje się kapustę kiszoną. Oto przepis na pewną wariację - wszystko na ciepło.
1
0 / 0
Często do ryby smażonej dodaje się kapustę kiszoną. Oto przepis na pewną wariację - wszystko na ciepło.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
0.50 kg kapusta kiszona
1 szczyp. koperek
1 szczyp. kminek
1 szczyp. sól biała
1 szczyp. pieprz
3 szt. filet z ryby
1 szt. cebula
Przygotowanie
1
W żaroodpornym naczyniu ułożyć wcześniej posolone i oprószone pieprzem filety z ryby.
2
Na nich ułożyć krążki cebuli. Posypać koperkiem i kminkiem.
3
Całość przykryć warstwą kapusty kiszonej.
4
Piec około 45 minut w temperaturze 200 stopni.
5
Rybę w kapuście kiszonej można przygotować również na patelni.